TAPAA VALMENTAJASI

Miltä tuntuu tanssia aamuun asti, valloittaa maailma rinkka selässä kulkien tai leikit lapsenlapsien kanssa ilman hengästymistä? Entä lempivaatteisiin pukeutuminen, kipulääkkeiden pois jättäminen tai liikunnan ilon löytäminen? Haluaisitko olla tuotteliaampi työssäsi, nukkua paremmin tai parantaa elämänlaatuasi, joka heijastelee myös väistämättä tärkeimpiin ihmissuhteisiisi? Meillä kaikilla on erilaisia tavoitteita, minkä takia liikumme. Haluamme kuitenkin kaikki saavuttaa nämä asettamamme tavoitteet. Oletko sinä saavuttanut omasi?

Minä olen se kaveri, joka herätyskellon soidessa ei päästä ärräpäitä. Herään jokaiseen päivään innolla, koska pääsen jahtaamaan unelmiani. Yksi unelmistani on auttaa asiakkaitani saavuttamaan tavoitteet, jotka tekevät heidät onnellisiksi. Työnkuvani on siis tuottaa onnellisuutta - voisiko parempaa työtä olla?

Liikunnan sanotaan olevan lääkettä. Sopivasti annosteltuna, tuloksia seuraamalla ja annosta säädellen, siitä saadaan oikea elämän eliksiiri. Sillä on kyky vaikuttaa kaikkiin elämämme osa-alueisiin positiivisesti. Elämä nyky-yhteiskunnassa on evoluution kautta tarkasteltuna hyvin hullunkurista – istumme jatkuvasti, emmekä ponnistele tarvittavan ravinnon eteen juuri lainkaan. Se jos jokin sotii vastaan yli miljoona vuotista kehityshistoriaamme. Vasta noin sadan vuoden ajan olemme yrittäneet totuttautua nykyiseen istumiskulttuuriin ja nopeisiin ruokiin, siinä onnistumatta. Emme voi huijata evoluutiota.

Liikunnan tulisi siis kuulua jokaisen meidän elämään. Sen muoto ja toteutustapa voi vaihdella paljonkin. Pääasia on, että se on mielekästä. Silloin sitä tulee harrastettua ja kaikki sen positiiviset vaikutukset koettua.

Millaisia ajatuksia personal training -palvelut herättävät sinussa? Oletko kenties joskus ollut valmennussuhteessa? Personal training -palveluissa henkilökemioiden yhteensopivuus näyttelee isoa roolia lopputuloksen kannalta. Valmentajia on monen kokoisia, -näköisiä ja -oloisia. Valmentajat tulevat hyvin erilaisista taustoista. Lisäksi he erikoistuvat erilaisiin osa-alueisiin. Tärkeintä olisi, että valmentajasi on erikoistunut juuri sinun ongelmaasi ja henkilökemiat niin sanotusti "mätsäävät".

Nimeni on Jani Rantala ja tarjoan personal training -palveluita erityisesti elämäntapamuutokseen tähtääville kuntoilijoille. Tarkoitan elämäntapamuutokseen tähtäävillä kuntoilijoilla kaikkia, joiden yhtäjaksoinen ja säännöllinen treenaaminen on kestänyt alle vuoden tai tulokset eivät ole olleet toivottuja. Minua kiinnostaa kaikki kohtaamasi ongelmat myös kuntosalin ulkopuolelta - pyrin jokaisen asiakkaan kanssa rakentamaan luottamukseen nojaavan ja molemmanpuoleista kunnioitusta vaalivan valmennussuhteen, jolloin pääsemme keskittymään kokonaisuuksiin, tehden vaikuttavia tuloksia niin fyysisesti, kuin henkisesti. Valmentajana minua kiinnostaa erityisesti erilaisten sairauksien ennaltaehkäisy ja hoito liikunnan ja ravitsemuksen avulla,  harjoittelun psyykkinen puoli ja elämäntavan muutos kokonaisuutena. En miellä itseäni vain kunto-ohjaajaksi, vaan henkilökohtaiseksi valmentajaksi.

Olen koulutettu ja lisensoitu Personal trainer (APT- ja EREPS-rekisteri). Aloitin opintoni yliopistossa vuonna 2015 sosiaalitieteiden koulutusohjelmassa, johon olen valinnut liikuntalääketieteen sivuaineeksi. Aion tulevaisuudessa lukea vielä liikuntapsykologiaa. Intohimoni on päästä työskentelemään kanssasi ja kaivaa esiin sinusta paras mahdollinen versio itsestäsi. Haluan tarjota sinulle parempaa terveyttä ja elinvoimaa, koska se on mielestäni tärkein asia, johon kannattaa itse panostaa. Kaikki muu on riippuvainen siitä. Saavuttaisimmeko sen nopeammin yhdessä?

Käy kurkkaamassa blogista ajatuksiani. Tutustu myös palveluihini ja asiakkaiden palautteisiin.

Muokataan valmennuksesta juuri sinun tavoitteisiin ja tarpeisiin sopiva. Kerro minulle lyhyesti tilanteestasi täyttämällä yhteydenottolomake tai varaa ilmainen soittoaika. Palaan asiaan ja katsotaan, mitä voimme yhdessä tehdä. 


Yhteydenottoasi odottaen,

Jani Rantala
Koutsin kujeet

 

Ota askel kohti unelmaasi

Varaa maksuton kartoitus

+358458872238

©2019 BY KOUTSIN KUJEET. Y-TUNNUS 2859588-6

  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle